19 januari 2021 (bijgewerkt: 7 februari 2022)

BALANS

Wat vind je van de stelling: BALANS is je sleutel tot succes?

Ik vind dat een hele mooie, maar tegelijk ook een lastige. Want ‘balans’ blijkt de grootste uitdaging te zijn voor de vrouwelijke ondernemers die meededen aan mijn onderzoekje op social media. Op de voet gevolgd door ‘succesvol ondernemen’.

We hebben hier dus een flinke uitdaging te pakken.

 

SUCCES

In mijn blog van 22 december wenste ik je méér dan succes in 2021. Ik legde uit wat ik daarmee bedoelde en stelde voor het daar begin januari nog eens samen over te hebben. En dat moment is nu gekomen.

 

Wat is jouw definitie van succes?

Heeft succes voor jou te maken met je omzet, je winst, je expertstatus, je testimonials, je aanzien, je ervaring, je naamsbekendheid, je bedrijfsgroei etc.?

Prima, helemaal niks mis mee, integendeel zelfs! We zijn tenslotte aan het ondernemen en dát is waarom het draait in een bedrijf. Dus blijf vooral streven naar die vorm van succes!

 

Maar gaat succes daarnaast voor jou ook over geluk? En over passie? Over ondernemen op jouw manier, over doen waar je blij van wordt en wat helemaal past bij wie jij bent? Met óók volop energie en tijd voor wat er écht toe doet in je leven?

Want hoe gek je ook bent op ondernemen, naarmate je ouder wordt komt steeds meer het besef dat er méér is dan alleen dat. Toch?

 

UIT BALANS?

Jarenlang was dit bij mij uit balans. Ik was zakelijk gezien heel succesvol, maar niet gelukkig. De stress overheerste, ik stond in de overleefstand. Ik werd al jaren niet meer blij van mijn rol in mijn bedrijf, van de tijd die mijn bedrijf me kostte, van het 24/7 ‘aan staan’. Ik kon daardoor nooit volledig genieten van alle mooie dingen van het leven náást mijn bedrijf, omdat daar in mijn hoofd geen ruimte voor was. Ik was compleet uit balans.

 

Herken je hier iets van? In hoeverre ben jij in balans?

 

PASSIE EN TALENTEN

Zou het helpen om te ondernemen vanuit je passie, met inzet van je grootste talenten? Zou er dan vanzelf balans ontstaan?

 

Je passie is, als het goed is, dat waarvoor jij je bed uitkomt, waar je razend enthousiast over bent. Je passie is dat waar je HART het hardst voor klopt!

Je grootste talenten bepalen je grootste kracht, waarmee jij echt het verschil maakt in de wereld en dus ook voor je klanten. Dat wat jou JOU maakt.

 

Je passie gecombineerd met je grootste kracht geeft je vleugels, je voelt je zo vrij als een vogel die hoog door de lucht zweeft! Dan gaat ondernemen bijna vanzelf. Dat gééft je veel meer energie dan het je kost!

 

SLEUTEL

Maar… ook dan ligt het gevaar op de loer dat je doorslaat. Juist omdat het zo lekker gaat, zou je bijna vergeten dat er méér is dat je leven waardevol maakt. Uiteindelijk gaat je dat opbreken. BALANS is dus onmisbaar!

 

En dan kom ik weer terug op mijn stelling aan het begin van deze blog: BALANS is de sleutel tot succes!

 

Is dat lastig? Ja en nee.

Ja, om de redenen die ik hierboven heb uitgelegd.

Nee, omdat je je balans al in je hebt. Je balans is namelijk de keerzijde van je grootste kracht. In de Persoonlijke Kracht methode waarmee ik werk, wordt dat heel mooi zichtbaar gemaakt in kleur. Alle 40 kleuren van deze methode staan voor een grote kracht en achter iedere kleur staat een balanskleur, die je letterlijk helpt in balans te komen.

Interessant? Jazeker! Maar daar zal ik eens een aparte blog aan wijden, anders wordt deze te lang.

 

PROGRAMMA

Ik sluit af met je te wijzen op mijn vernieuwde PREMIUM PROGRAMMA. Dat is hét programma voor jou, ambitieuze vrouwelijke ondernemer, die er VOL voor wil gaan het allerbeste uit jezelf te halen, met als doel een succesvol bedrijf volledig in BALANS met dat wat jouw leven VRIJHEID geeft en WAARDEVOL maakt.

 

In dit programma ontmoet je je grootste kracht én je balans. Je ontdekt o.a. hoe je dit inzet als ondernemer en vol zelfvertrouwen zichtbaar maakt.

Is dat precies wat je wilt? Kijk dan snel verder!

 

FLY TO FREEDOM

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.