... OVER ARJANIET DOORSNEE

 

Ik ben geen doorsnee coach. Ik bén anders en dóe het anders.

En juist daarom passen wij zo goed bij elkaar, want ook jij doet het graag anders. 

 

Nu denk je misschien: “Wat een onzin, niemand is toch hetzelfde als een ander, iedereen is uniek”. 

Of course ;-).

 

Maar je weet net zo goed als ik dat er best veel ‘eenheidsworst’ is. Zowel in de wereld van de ‘succesvolle’ vrouwelijke ondernemers als in de bubbel van coaches. 

 

Kuddedieren als we zijn, zijn we vaak geneigd hetzelfde te doen als een ander. Ook al zijn we heel anders. 

Waarom? Omdat we erbij willen horen. 

78200FAA-0997-4260-968A-64F1F6B250F7

ANDERS

 

Jij bent anders. Maakt andere keuzes. 

Laat jouw eigen geluid horen.

 

En dat voelt soms alsof je er niet helemaal bij hoort.

Niet voldoet aan de norm. 

Ondanks je succes.

 

En dat is ook precies waar je tegenaan loopt nu je een coach zoekt. Nu je staat voor belangrijke keuzes in je ondernemerschap. 

Coaches genoeg die je daarbij willen helpen, maar de een na de ander wil jou veranderen. Het lijkt of ze niet zien hoe bijzonder jij bent.

Ik ben geen doorsnee coach. Alleen al omdat ik naast leiderschapscoach óók imageconsultant ben, een unieke combi. Maar ook als mens ben ik bepaald niet doorsnee.

Ik bén en dóe het anders. 

En juist daarom passen wij zo goed bij elkaar.

 

Ik ben gewoon mezelf. Net als jij. 

What you see is what you get.

 

Met al mijn imperfecties (hoeveel andere coaches ken jij die stotteren, om maar iets te noemen) en tegelijk mijn hoge kwaliteitsstandaard.

Met mijn nuchtere zakelijkheid én mijn zachte, intuïtieve kant. 

Met de levenswijsheid én de ‘eigenwijzigheid’ passend bij mijn ietsepietsie grijze haren. Die ik bewust niet meer laat kleuren.

 

Jarenlang succesvol mijn eigen onderneming (mét team) gerund voor ik coach werd, dus echt iemand uit de praktijk. Desondanks pretendeer ik niet dat ik ‘er al ben’, maar ga ik, net als jij, met veel vallen en weer opstaan mijn weg door het leven. 

 

Ik sta niet boven jou, maar naast je. 

Ben niet arrogant, maar liefdevol.

Hoewel beslist niet soft, maar juist heel duidelijk.

B10F7DED-4E1A-4704-B0BC-3A1055CD957A

Strategie én mindset.

Innerlijk én uiterlijk.

Mentaal én fysiek.

Kracht én kwetsbaarheid. 

 

Maar altijd met wie jij bent als uitgangspunt. 

En met bijzondere tools, zoals de Persoonlijke Kracht® Methode en hoge kwaliteit natuurlijke, bio-actieve voedingssupplementen. 

 

Want de cirkel is rond!

ARJA

 

Wie ik ben wordt prachtig weergegeven in mijn Blauwdruk, een belangrijk onderdeel van de Persoonlijke Kracht® Methode, die ik als tool inzet bij mijn coaching. 
.
.
Allereerst ben ik antraciet, ‘de ervaren rots in de branding’, rustig, analytisch, accuraat en systematisch. Maar ik heb ook een zachte kant, ben ook vrouwelijk, meelevend en liefdevol: mijn balanskleur is lichtroze, ‘de liefdevolle ondersteuner’.
.
.
Verder blijken de omschrijvingen ‘de gerespecteerde visionair’ (indigo), ‘de stijlvolle raadgever’ (aubergine) en ‘de geloofwaardige autoriteit’ (paars) ook perfect bij mij te passen! Fijn duidelijk, toch?
A91774C7-CF3B-4AA6-B7BD-23F6B2DA8ED8_1_201_a

DO WE HAVE A MATCH?

 

Wat denk je, zouden wij matchen?

 

Je komt erachter door even een FreedomCall in te plannen. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

FREEDOMCALL

ALS JE MIJ KENT, WEET JE DAT

 

de combinatie van kennisoverdracht en ondernemen de rode draad is in mijn leven;

ik me nergens door laat tegenhouden om mijn hart te volgen, zelfs niet door mijn stotteren;

❥ ik ontzettend hou van zingen;

ik niet snel (lees: nooit…) zonder make-up de deur uit zal gaan;

ik als christen óók niet-christenen begeleid, met respect voor ieders overtuiging;

de bloemen in mijn tuin ALTIJD paars zijn, behalve dan de witte ;-);

ik erg geniet van mijn wekelijkse ‘oma-Arja-dag’;

 hoge kwaliteit voor mij óók betekent: ‘back to basic’ op pad met onze Holtkamper Kyte;

 en we daarmee jaarlijks te vinden zijn in mijn favoriete Italiaanse regio Le Marche;

mijn motto is: Als je het doet, doe het goed!

 

FREEDOMCALL

81A03AC7-54DE-43E0-9963-EADCFA660573

TESTIMONIALS

 

mr. Sissel Pemmelaar, mediator: Arja is een open, vriendelijke, toegankelijke coach. Je voelt je direct bij haar op je gemak, wat helpt om open te zijn en adviezen aan te kunnen nemen.

 

Manon Groeneveld, advocaat: Arja is als coach betrokken en oprecht geïnteresseerd. Ze luistert echt naar hetgeen je hebt verteld en kan daarop direct vanuit haar eigen kennis en ervaring feedback geven. Ze stelt de juiste vragen om je zelf tot bepaalde inzichten te laten komen en geeft een heldere uitleg waar dat nodig is. Ik voelde me bij Arja vertrouwd en in bekwame handen.

 

Dorien Zwarthoed, The Virtual Support Company: Arja is een heel hartelijk, open en prettig mens, ik voelde me direct ‘thuis’ bij Arja. Onze sessies zijn gezellig maar soms ook wel even pittig omdat ze op zachte wijze toch heel duidelijk haar vinger weet te leggen op mijn zere plekken. Omdat we een goede klik hebben en ik haar daardoor volledig vertrouw komen we in onze gesprekken vaak snel tot de kern en mogelijke oplossingen voor mijn uitdagingen. Mede omdat ze me tijdens onze gesprekken zo weet te sturen dat mijn kwartjes snel vallen en de bijbehorende oplossingen dus ook.

 

Esther van der Meer, Praktijk Nova Vida: Ik heb jou, Arja, als heel laagdrempelig ervaren, betrouwbaar, integer en belangstellend. Daarnaast weet je mooie kritische vragen te stellen. Er is ruimte voor moeilijke kwesties en er is ruimte voor plezier.

 

Suzanne van Alem, Van Alem Projectbegeleiding: Arja heeft een respectvolle benadering en een rustige uitstraling, ze stelt haar gast centraal, zonder oordeel.

 

Leidi van Straten, Goudswaard Onderwijs: Arja is een aandachtige, betrokken trainer!

 

Annemarie Boessenkool, Onderwijscoach: Wat ik heel fijn vind aan jou, Arja, is dat je heel goed luistert en daardoor heel passend adviseert. Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander. Ook heb ik je gastvrijheid (altijd iets lekkers en leuks op tafel) enorm gewaardeerd.

 

Alie Ruiter, Trainer & Adviseur: Arja, onwijs bedankt voor wie je bent en wat je doet. Jouw rust, betrokkenheid en aandacht voor detail hebben mij goed gedaan.

 

 

FREEDOMCALL

JUST THE ROAD TO YOUR HEART BRINGS FREEDOM!