LAAT ZIEN
WIE JE BENT

Kleurenanalyse

Ontdek met de regenboogkragen van het 78Color System® in welke kleuren je gaat stralen en of dat ook zakelijk je beste kleuren zijn. Geen miskopen meer, maar vol zelfvertrouwen voor de dag kunnen komen met een garderobe in kleuren waarvan je weet dat het goed zit, waarin je gezien wilt worden, passend bij elke gelegenheid!

Reserveer voor een kleurenanalyse ca. 1,5 uur. Je krijgt je eigen Personal Color Card mee naar huis, een pasje in creditcardformaat, wat je altijd bij je kunt hebben.

Je investering is 149 euro*

IMG_9195

Stijladvies

Je kledingstijl vertelt wie jij bent en waar je voor staat, juist ook als ondernemer. Heb jij al jouw eigen kledingstijl ontwikkeld? En matcht die met wat je als ondernemer te vertellen hebt? Tijdens een persoonlijk kledingstijladvies gaan we op zoek naar de kledingstijl die het beste past bij jou én je bedrijf, in diverse situaties.

Ook de technische kant komt aan bod. Welke kleding past het beste bij jouw bodytype? Hoe accentueer je jouw sterke punten en hoe leid je juist de aandacht af van waar je minder blij mee bent? Dat is een spel en ik leer je graag de spelregels ervan!

Een stijladvies is een heel waardevolle aanvulling op een kleurenanalyse en is er meteen bij te boeken. Tijdens een gecombineerd kleur- en stijladvies (zonder make-up) krijg je 2,5 uur mijn volledige aandacht en expertise.

Je investering voor een gecombineerd kleur- en stijladvies is 249 euro*

44DE69E7-DDB3-4B7F-B464-8B7245333EB9

Make-up

Er op een natuurlijke manier verzorgd uitzien is een must voor jou als vrouwelijke ondernemer!

Ik werk al jaren tot volle tevredenheid met de minerale make-up van Skin Color Cosmetics®. Met speciaal ontworpen huidskleur-analyse-tools vinden we tussen de 46 tinten exact de bij jou passende tint minerale foundation! Daarnaast adviseer ik je over het toevoegen van oogschaduw, lipstick, blush etc., uiteraard in de kleuren en de intensiteit die passen bij wie jij bent en bij wat jij wilt laten zien! 

Voor huidskleuranalyse/make-up advies worden géén kosten in rekening gebracht als dit aansluitend aan een kleurenanalyse geboekt wordt.

Een ‘losse’ huidskleuranalyse/make-upadvies kost 50 euro. Dt bedrag wordt verrekend met een eventuele bestelling van Skin Color Cosmetics producten.

Sowieso ontvang je na een huidskleuranalyse/make-upadvies 10% korting op aanschaf van Skin Color Cosmetics producten.

poeder
IMG_8115
IMG_8148
IMG_8103

*Deze tarieven zijn voor ondernemers exclusief 21% btw.

NEEM CONTACT OP

 

Reviews kleur- en stijladvies:

Dorien Zwarthoed: Wat ik ook een leuk en waardevol onderdeel van programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ vond, was de kleurenanalyse. Want hoe onderneem je aan ‘de buitenkant’ in de kleur van je HART? Je krijgt dan wel de kleuren van je binnenkant aan je toegespeeld, maar zijn dit ook de kleuren die passen bij mij aan de buitenkant? Na een uitgebreide kleurenanalyse met Arja bleek dat inderdaad zo te zijn. Wat een heerlijkheid! Na jaaaaren geleden vastgedraaid te zijn geraakt in mijn kledingkeuze – de kleuren en modellen die ik mooi vind zijn nooit in de mode wanneer ik iets nieuws nodig heb – kan ik nu heel gericht nieuwe kleding uitzoeken en mijn kledingkast de update geven die al zo lang nodig was. En wat blijkt: mijn kleuren en modellen zijn ook nog eens in de mode dit seizoen. Het had zo moeten zijn! En ik moet zeggen, nu ik mijzelf kleed in ‘mijn’ kleuren, merk ik aan alles dat ik mij prettiger en zelfverzekerder voel. Zowel zakelijk als privé. Het is mooi om te zien wat voor psychologisch effect het dragen van de juiste kleuren op mij heeft.

Marjan de Knegt: Ik deed bij Arja een kleurenanalyse plus make-up en vandaag ben ik voor het eerst met het kaartje gaan shoppen. Het scheelt heel veel passen en heeft al een leuk shirt opgeleverd dat ik anders niet zou durven te kopen. Ook heb ik een groene jurk gepast waar ik vroeger nooit op zou vallen, die erg mooi stond. Jammergenoeg was deze niet meer in de juiste maat aanwezig. De make-up stond prachtig, maar ik hou het voorlopig rustig bij oogpotlood en heb de kleur van mijn blush wel aangepast, want die was te warm. Dank. Het was erg leuk en is goed bruikbaar. Wel moet ik nog meer ervaring opdoen met het wel of niet matchen van de kleurenkaart met sommige kleuren.

Caroline van Schie: Ik heb zowel de kleurenanalyse als het stijladvies bij Arja heel erg leuk gevonden, vooral de duidelijke uitleg hoe alles tot stand komt. Ik heb zeker veel aan het stijladvies gehad, vooral bij jurkjes waarop ik nu veel lange kettingen draag en sjaal in de lengte ipv rondom mijn hals gewikkeld. Hierdoor komt de lengte van mijn lichaam beter tot zijn recht. Ook de kleurenanalyse pas ik vaak toe. Ik draag nu met plezier koele, gedempte kleuren. Laatst wilde ik wit kopen maar besloot toch tot ecru,  dat stond inderdaad veel beter!