online advies

 

 

 

De eerste werkweek in ‘corona-style’ zit er bijna op. Ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Hopelijk ben je nog in goede gezondheid en geldt dat ook voor je dierbaren. Want dat is momenteel prioriteit nummer 1!

Maar hoe is het verder met je? Voel je je verlamd door angst? Of lukt het je om een positieve draai aan de omstandigheden te geven? Of iets daar tussenin, heb je genoeg ideeën maar lukt het niet ermee aan de slag te gaan?  Wat nu?

Wat ik veel lees momenteel is de oproep om te kiezen voor positiviteit. Tja, dat klinkt heel mooi, maar hoe doe je dat? Waar zit die knop?

Iedereen gaat op een eigen manier om met deze crisis, er is daarbij geen goed of fout. Heel mooi is het als we elkaar juist nu kunnen steunen met wat onze sterke kanten zijn! Want die hebben we allemaal, ook jij!

 

Jouw grootste kracht

Misschien ben jij in je element als je anderen kunt inspireren? Ben jij een ‘zonnige adviseur’, een ‘persoonlijke ontwikkelaar’ of een ‘vrolijke aanpakker’, om maar een paar voorbeelden te noemen van ‘super kwaliteiten’ als ‘lucht’ jouw element is.

Maar je kunt ook in je element zijn als je vol zelfvertrouwen de richting kunt bepalen, dan is ‘vuur’ jouw element. Je bent dan misschien een ‘gepassioneerde winnaar’, een ‘spraakmakende trendsetter’ of een ‘charismatische leider’.

Of je vindt het heerlijk om te schenken, dan is ‘water’ jouw element. Je herkent jezelf dan misschien in de ‘flexibele verkenner’, de ‘vitale verbinder’ of de ‘sensitieve rustgever’.

Ook kan het zijn dat jij degene bent die graag houvast biedt, ‘aarde’ is dan jouw element. De ‘betekenisvolle hulpverlener’, de ‘invloedrijke wijze’ of de ‘creatieve denker’ zijn dan misschien omschrijvingen die goed bij jou passen.

Mijn grootste kracht wordt omschreven als de ‘ervaren rots in de branding’. Juist in tijden van crisis bied ik, als ‘aarde’, graag houvast en kun je van mij op aan! In mijn Persoonlijke Kracht rapport staat: “Jij bent voor geen kleintje vervaard. Ook als de omstandigheden extreem moeilijk worden en de druk opgevoerd wordt, houd jij het hoofd koel. Jij wekt vertrouwen en bent in roerige tijden het rustige baken, waar anderen zich graag aan vastklampen”. Daar word ik best verlegen van, maar… het klopt wel!

En ik weet 100% zeker dat ook jij zo’n prachtige ‘nummer 1 kracht’ hebt, waar je juist nu profijt van hebt en anderen mee kunt helpen! Alleen is dat vaak voor jouzelf zó vanzelfsprekend, dat je het niet bij jezelf herkent. Vraag maar ’s aan anderen welke kwaliteiten ze in jou zien, je zult versteld staan!

 

Wat nu?

Maar goed, ondertussen zit je waarschijnlijk inmiddels al een week thuis en staart je lege agenda je aan. En het ziet er niet naar uit dat de omstandigheden op korte termijn in positieve zin gaan veranderen. Hoe ga je daarmee om? Hoe gaat jouw bedrijf deze crisis overleven?

Natuurlijk zoek je nieuwe manieren om te ondernemen, want je laat je niet op je kop zitten. Maar wanneer ben jij in je element, waar liggen jouw kansen in deze bijzondere periode?

 

Juist nu!

Juist nu heb je de tijd jezelf verder te ontwikkelen en nóg beter te leren kennen. Zodat je op nieuwe ideeën komt om deze periode goed door te komen. En je er straks, als alles achter de rug is, sterker dan ooit voor staat met je bedrijf.

Gebruik die extra tijd dus om een keuze te maken uit alle mooie aanbiedingen die voorbijkomen. Dit is je kans om eindelijk dat geweldige programma te gaan volgen, want het is tot 6 april extra aantrekkelijk geprijsd én je hebt er tijd voor!

Om die reden heb ik ook een paar mooie aanbiedingen voor je gemaakt, doe er je voordeel mee!

Liefs, Arja

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.