VRIJHEID

 

 

10 juni 2020

BUITENGEWOON ondernemen, hoe gewoon is dat voor jou?

In de afgelopen maanden was BUITEN niet zo heel gewoon. Want wat hebben we veel binnen gezeten! Even naar buiten voor een blokje om (en soms een heerlijk lange wandeling in de natuur) of om boodschappen te doen waren zo’n beetje de enige keren dat we buiten kwamen. Wie gezegend is met een tuin had meer mogelijkheden, zeker toen de temperaturen gingen stijgen. Maar buiten het tuinhek gaan deden we toch zo min mogelijk. Verder waren we vooral heel veel binnen en veel achter de pc, want er moest ‘gewoon’ gewerkt worden, juist nu in de crisistijd!

 

BUITEN

Misschien kwam het door al het binnen zitten dat ik steeds meer zin kreeg in een fotoshoot BUITEN, met mijn buitengewoon creatieve en vakkundige ‘huisfotograaf’ Elly Vreugd! Met het ‘coronakapsel’ dat ik had, was dat in eerste instantie toch niet zo’n strak plan, maar toen ook dat uiteindelijk weer in orde was, was de afspraak snel gemaakt. Heel graag wilde ik ‘mijn’ thema zichtbaar maken in de foto’s: VRIJHEID! En waar kon dat beter dan op de Enk hier in Beekbergen, die prachtige glooiende akkers aan de bosrand hier om de hoek! Want op die plek, waar ik ook graag wandel, voel ik me extra vrij. Ik sta altijd even stil om rond te kijken, want iedere dag is het daar op een andere manier mooi, gewoon is het nooit. Ik betrap mezelf steeds weer op de diepe zucht die dan vanzelf vanuit mijn tenen omhoog lijkt te komen. Heerlijk!

Gelukkig is BUITEN inmiddels weer wat meer gewoon geworden, nu de maatregelen wat versoepeld zijn. Geniet jij daar ook zo van? Met diverse klanten heb ik weer live afgesproken, soms ook buiten in de tuin. Wat we eerst zo gewoon vonden, is nu zo buitengewoon: elkaar echt kunnen aankijken en niet alleen horen maar ook voelen wat de ander wel (en niet) zegt. 

 

BUITENGEWOON

BUITENGEWOON ondernemen is voor mij onder andere ‘buiten de gebaande wegen gaan’. Ik kies graag mijn eigen pad, maak regelmatig keuzes die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Het verkopen van mijn winstgevende bedrijf en onze verhuizing naar ‘buiten’ vorig jaar, zijn daar goede voorbeelden van. Dat ik flink scoor op zwart-wit, wat staat voor onafhankelijkheid & continuïteit, is dus niet zo verwonderlijk. Regelmatig ‘buiten de gebaande wegen gaan’ is voor mij gewoon, het is wie ik ben.

Hoe is dat voor jou? Wat is voor jou zó gewoon dat je het zelf niet ziet, maar tegelijk zo buitengewoon omdat het je grootste kracht is? Goed om ‘s over na te denken. En als je daar ‘s over wilt sparren met mij: weet je welkom op een inspiratiesessie!

 

GEWOON?

BUITEN de gebaande wegen gaan komt ook dicht in de buurt van ‘buiten de lijntjes durven kleuren’. Doen wat het beste past bij wie JIJ bent, met al je mooie talenten en kwaliteiten. Je niet in een keurslijf laten stoppen, niet iets doen omdat ‘het gewoon zo hoort’, maar omdat je weet dat jij daarvoor gemaakt bent, dat het je grootste kracht is, ook al is het anders dan je omgeving zou verwachten. 

BUITEN de lijntjes kleuren als ondernemer, doe jij dat graag? Of past dat juist níet bij jou? Dat kan ook en is óók helemaal goed. Het belangrijkste is, dat je ontdekt hoe BUITENGEWOON jij bent, hoe bijzonder en waardevol, als vrouw en als ondernemer! Leef daarnaar en laat dat zien, onderneem in de kleur van je HART!

Ik wens je een prachtige zomer toe, met veel mogelijkheden om gewoon buiten te zijn en buitengewoon te genieten!

 

Liefs, Arja

FREEDOMCALL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.