Arja van der Pot – 31 januari 2020

 

Tadaaa! Tromgeroffel! Het is zover, de onthulling van de nieuwe naam van HART voor kleur & stijl! Daar komt ‘ie:

HART voor je bedrijf

‘HART’ voor kleur en stijl heb ik nog steeds en ‘kleur- en stijladvies’ zijn dan ook onderdelen van mijn programma. Maar allereerst gaat het erom wie JIJ bent, met al jouw prachtige kwaliteiten. Het gaat allereerst om de kleuren van je HART. En jouw persoonlijkheid is het wat KLEUR geeft aan je bedrijf, daarom ga ik verder onder de naam ‘HART voor je bedrijf’!

Het HART is bewaard gebleven in de naam én in het logo. Dat mooie hart, met al die kleuren, past namelijk zo goed bij wat ik het liefste samen met mijn klanten doe: ontdekken waar jouw HART van gaat dansen, zodat je keuzes gaat maken en stappen gaat zetten om je ondernemerschap ten dienste te stellen van de VRIJHEID en het waardevolle leven waarnaar je verlangt!

Als ervaringsdeskundige én gecertificeerd Persoonlijke Kracht coach werk ik zelf volledig vanuit mijn HART en dat gun ik jou ook zo!

 

HART

Van alles waarover je waakt, waak vooral over je HART, het is de bron van je leven (Bijbel, Spreuken 4 vers 23).

Het begint allemaal bij je HART, dat is echt de basis. Leven én ondernemen vanuit je HART, vanuit jouw allergrootste kracht, helemaal zoals jij bedoeld bent en volledig in lijn met wat jij te doen hebt hier en nu. 

Grote woorden? Bést wel. Onbereikbaar? Nee, zeker niet! 

Met behulp van de geweldige persoonlijkheidstest van de Persoonlijke Kracht methode wordt zichtbaar wie jij bent. Zichtbaar niet alleen in woorden, maar vooral ook in kleuren! 

 

KLEUR

KLEUR is het meest krachtige communicatiemiddel! Met kleur kun je echt laten zien wie jij bent en je kunt kleur voor je laten werken!  Draag de kleur die staat voor jouw grootste kracht en dat wat jou uniek maakt is meteen zichtbaar voor wie jou ontmoet. Of kies bewust een kleur die je helpt om die dag je doel te bereiken! 

Zweverig? Absoluut niet, dit is ‘gewoon’ hoe kleur werkt. 

De Persoonlijke Kracht test, die de basis is van mijn programma, koppelt dus kwaliteiten aan imago en is daarmee een heel unieke persoonlijkheidstest. Je vier grootste kwaliteiten vormen samen je Blauwdruk, een kleurig kompas dat richting geeft aan jouw leven en ondernemerschap voor de komende jaren. Zodat er weer balans komt tussen wat jij het allerliefste doet én alle andere waardevolle dingen in jouw leven. En daar gaan we samen mee aan de slag. Zodat je echt onderneemt in de kleur van je HART!

 

NIEUWSGIERIG?

Nieuwsgierig geworden? Laten we er dan ’s over doorpraten, helemaal gratis en helemaal vrijblijvend. Op een ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie heb ik een uurtje 100% aandacht voor jou, je vragen, je uitdagingen en je dromen. 

Mooi aanbod, toch? Dus doe het gewoon meteen even, vul het contactformulier in en kies een datum die jou uitkomt. Van HARTe welkom!

 

FREEDOMCALL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.