Arja van der Pot – 21 januari 2020


Wat vind ik het soms lastig om een beslissing te nemen. Om iets los te laten omdat het niet meer past. Vroeger paste het perfect en het voelt daardoor nog steeds heel vertrouwd. Maar het matcht niet meer met wie ik nu ben, met de fase waarin ik nu zit met mijn bedrijf. 

V A N  H O O F D  N A A R  H A R T

Waarover heb ik het? Over de naam van mijn bedrijf: HART voor kleur & stijl. Vier jaar geleden was ik zó blij met die naam! Ik was van mijn hoofd naar mijn HART gegaan door als imageconsultant aan de slag te gaan, er was geen betere naam denkbaar.

Maar ik heb mezelf verder ontwikkeld en ben nu vooral coach voor ervaren vrouwelijke ondernemers. Ik begeleid ze in hun zoektocht naar hun beste kwaliteiten, naar waar hun HART van gaat dansen. Ik help ze stappen zetten om hun onderneming ten dienste te laten zijn van de vrijheid en het waardevolle leven waarnaar ze verlangen. Een kleurenanalyse en een stijladvies horen daar óók bij, maar komen pas veel later in het traject aan de beurt. Eerst gaat het om de binnenkant, wie ze zijn als vrouw en als ondernemer, om hoe ze weer energie krijgen van hun bedrijf en de leukste klanten. En keuzes gaan maken waardoor eindelijk balans komt tussen werk en privé. 

V R I J H E I D

De naam HART voor kleur & stijl werkt verwarrend. Die naam past nog steeds bij een imageconsultant, maar wie een ondernemerscoach zoekt, zal daar niet op aanslaan.  Dat wist ik eigenlijk al twee jaar, maar ik wilde er niet aan. Eindelijk ben ik nu zover dat ik ga loslaten.

Loslaten geeft ook VRIJHEID. Er ontstaat ruimte voor iets nieuws, voor verdere groei. En ik ben heel benieuwd wat mij dat gaat brengen. En wat het mijn klanten gaat brengen, want met de nieuwe naam zal ik die nog beter kunnen bereiken!

De nieuwe naam staat klaar, maar verklap ik nog niet. Nog heel even geduld….

E N  J I J ?

Herken je iets van mijn worsteling? Heb jij in je onderneming ook iets waarvan je eigenlijk al lang weet dat je het los moet laten, maar hik je er ook tegenaan? 

Misschien helpt het je er eens over te praten. Kom gerust eens langs, je bent van harte welkom op een ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie!

FREEDOMCALL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.