LEFWIJF Arja

LEFWIJF

50 vrouwen | 50 verhalen

VAN LEFJAAR NAAR LEFWIJF

‘Ik ga met LEF aan de slag in 2021, wordt vervolgd!’, schreef ik op 28 december 2020 in een bericht op LinkedIn met als titel ‘Krachtig en Kwetsbaar’. 

Het woord LEF was die Kerst flink bij me binnengekomen. Ik moest er iets mee, voelde dat dit echt voor mij was, het klopte.

Want ik heb HART voor LEF, voor krachtige keuzes, die nog krachtiger uit de verf komen als ik óók mijn kwetsbaarheid durf te laten zien. En dat is echt een verhaal! Een verhaal dat in 2015 begon met een klein stapje, maar uitgroeide tot een grote, levensveranderende stap in 2019! 

 

BOEK LEFWIJF 2

Mijn verhaal en dat van 49 andere vrouwen lees je in de tweede editie van het boek LEFWIJF, een project van Lucinda Douglas. Want toen ook LEFWIJF op mijn pad kwam in februari, wist ik dat dit geen toeval was. 

Ik heb me aangemeld als één van de 50 auteurs van LEFWIJF 2! Ik ging het DOEN!

Ja, ik ging met LEF aan de slag in 2021 en hoe! Nog veel meer dan ik kon bedenken op 28 december 2020!

PODCAST MET LUCINDA DOUGLAS

Ben je benieuwd naar hoe ik jou zou kunnen inspireren met mijn verhaal in LEFWIJF 2?  Luister dan vast naar de Podcast die Lucinda Douglas met mij opnam!

 

 

INKIJKJE

Dat je heel benieuwd bent naar de verhalen in LEFWIJF 2, begrijp ik goed! Daarom kun je hier vast even een inkijkje nemen in het boek al voor je het aanschaft.

Voor een ‘sneak preview’  van de inhoud klik je op onderstaande knop:

 

INKIJK EXEMPLAAR

 

Gaaf, hè? En het goede nieuws is, dat je het boek LEFWIJF 2 rechtstreeks bij mij kunt kopen! Zodat je zeker weet dat je niet misgrijpt, want de oplage is beperkt. En natuurlijk ontvang je een uniek, door mij gesigneerd exemplaar!

 

KOOP LEFWIJF 2 RECHTSTREEKS BIJ ARJA!

De prijs van het boek LEFWIJF 2 is € 23,50*

Een pdf exemplaar aanschaffen voor € 10,50* is ook een optie. Na betaling in de webshop kun je meteen beginnen met lezen!

 

*incl. 9% btw